INSTAGRAM

Update: | ✝ Publicerat i Every day life
 
Hejsan! Här är några av favoritbilderna från instagram den senaste tiden. Ni kan hitta alla bilder på min instagram, följ mig gärna också (@ellendahlstrom).

From where I'm coming to where I'm heading

Update: | ✝ Publicerat i Every day life
Jag har precis bänkat mig framför datorn med en stor kopp té för att kolla på en mysig film. Idag är jag förkyld, precis som igår och dagen innan det, men det har inte stoppat mig från att gå till skolan. Som tur va så slutade vi tidigt idag och det har inte varit så värst jobbigt
 
Nu ska jag ta och vila upp mig tills ikväll för då är det öppet hus på skolan och sälvklart ska jag dit. Om ni för en händelse bor i Örebro och ska söka gymnasium snart så är ni mer än välkommna till Rudbecksskolan mellan 17.00 till 20.00 ikväll. Om inte, kom bara dit för en chans att kika in slottet och få lite Hogwarts-kännsla!
 
Har precis kikat igenom min tumblr och hittade några fina gif's som jag tänkte visa! Ni kan hitta min tumblr genom att klicka här!
 

Jag ser det snöar

Update: | ✝ Publicerat i Every day life

Hej! Jag kom hem från skolan för en stund sedan och har precis bytt om till pyjamas. Jag var helt genomblöt när jag kom hem! Stora, blöta snöflingor har fallit sen lunchtid och det är så mysigt. Jag var uppe med Emina och Sandy på översta våningen och kikade ut över det snötäckta taket på borgen. Det såg verkligen ut som Hogwarts, älskar det!

Jag skulle egentligen vara och rida såhär dags, men eftersom att jag börjar bli förkyld så skippar jag det idag for att försöka bli frisk. Får ta och värma mig med en kopp te och plugga lite matte istället!

Drawing

Update: | ✝ Publicerat i Every day life
Hejsan! Idag har varit en typisk söndag, plugg, plugg och plugg. Men jag har för en gångs skull hunnit med lite annat också! Efter lunch åkte jag och Emina och gymmade på Gustavsvik. När jag kom hem, trött och sliten, satte jag mig ned och började rita lite. Har inte gjort det på ett tag så jag satt rättså länge. Här nedanför kan ni se resultatet! Nu ska jag göra ordning en kopp té och läsa lite innan jag går och lägger mig.
 

Fredag

Update: | ✝ Publicerat i Every day life
Idag har jag varit ledig, superskönt! Jag har pluggat, slappat och vid lunchtiden så tränade jag boxning med några klasskamrater. Det var sjukt jobbigt men otroligt kul! Ikväll ska jag på Teknis Movienight. Elevrådet har hyrt en biosalong och så blir det film hela natten!
Myser till Kent för tillfället ~
 

Fur coat and cold cheeks

Update: | ✝ Publicerat i Every day life, Outfits
Halsduk/Indiska
Jacka/Kappahl
Jeans/Dr Denim från Carlings
Skor/Dr Martens
Tygkasse/Sussex University Shop

Idag inspireras jag av

Update: | ✝ Publicerat i Every day life

I Will Always Remember

Update: | ✝ Publicerat i Every day life
BRIGHTON. Jag minns första dagen så väl. Vi klev av en röd dubbledäckare och hamnade på ett folkfyllt Churchill Square. Allt var i rörelse, alla var på väg någon stans. Bussarna trängde sig fram på gatan, torget var fullt av människor och högt över oss skränade måsarna. Om man lyssnade riktigt noga så kunde man höra ljudet av vågorna som slog mot stranden. Redan då älskade jag det. Staden, människorna, allt! Husen i pastellfärger som lös så fint i solen. De smala gränderna och underbara affärerna i North och South Lanes. Stranden med stora runda stenar och höga vågor. Och så Brighton Pier såklart. När man tittade ned genom de glesa plankorna så såg man vattnet långt, långt där nere. Och kännslan av hur den skakade under en när de högsta berg- och dalbanorna var igång. Crepsen där var de bästa, godaste och billigaste. Perfekta!
 
Kanske var det bara jag som förälskade mig i staden? Jag har en tendens att gilla saker som andra inte tycker är så speciella. Jag har alltid älskat England så jag var ju redan väldigt positivt inställd. Men ju längre jag var där, dess då bättre blev det. Allt var så typiskt mig. Vart jag än tittade såg jag underbara klädaffärer, mysiga fik, bokhandlar där jag kunde stannat för evigt och gatumusiker som sjöng bättre än de flesta artister.
Jag saknade absolut inte Sverige för en sekund. Alla var så trevliga! Man hejade på folk man inte kände och tog sig gärna tid för en liten pratstund. Jag kännde mig rättså malplacerad när jag senare kom hem igen och log åt varenda människa jag såg. Höll upp dörrar, hejade och sa förlåt så fort jag nuddade någon. Jag kommer såklart alltid att minnas de tre underbara veckorna jag hade med mina vänner i sommras. Men så klart kommer jag att komma tillbaka!
 
Vänstra delen av Churchill Square. Rakt fram hittar ni favoritbutiken Urban Outfitters, och om man kilar in på den smala gatan till vänster så kommer man snart till Vans affären.
Underbar pizza från pizzavagnen på Churchill Square!
Brighton Pier
The Lanes
Brighton Marina

Hi

Update: | ✝ Publicerat i Every day life
Godmorgon alla fina läsare!
Jag har precis ätit frukost och ska snart göra mig klar inför skolan. Det är kallt och frostigt ute så jag kör nog på jeans och långärmat. Efter skolan funderar jag på att ta en sväng på stan innan jag sticker iväg och tränar. Jag behöver lite nya småsaker och jag ska även försöka hitta fairy lights. Är det någon som vet vart man kan hitta det? Har kollat på claes ohlsson men jag hittade bara korta, och det är ju ingen idé om man ska hänga upp dom i rummet. Nej, nu ska jag göra i ordning mig. Ha en fortsatt trevlig dag!
 
Hittade denna mysiga bild HÄR, vill ha allt detta!!
 

Breaking Dawn

Update: | ✝ Publicerat i Every day life
Hejsan! Idag gick jag och Sofie på bio. Det blev såklart Breaking Dawn. Den var riktigt bra!

Yesterday's art by the cupcake pro's

Update: | ✝ Publicerat i Every day life
Vi fyllde några med nutella, mums!
Olivia fixar frosting!
Resultatet! Dom var lika goda som dom ser ut... :)

Lördag

Update: | ✝ Publicerat i Every day life
Hejsan! Jag har varit vaken ett bra tag eftersom att jag är en riktig morgonmänniska. Jag har redan hunnit med att äta frukost, lunch och plugga historia. Avslutade nyss jobbet med att försöka skriva klart min comparative essay men det går inte så värst bra. Har ingen som hellst inspiration och har inte haft det den senaste veckan heller.
Igår kväll var det kulturnatten här i Örebro. Jag åt god midag på Pacos med tjejerna i sminkgruppen och sen gick vi till konserthuset för att sminka Stalinbaletten. Såklart trängde vi oss fram till första raden för att titta. Gud så bra det var, skrattade konstant i 20 minuter!
Fick lite inspiration och snodde därför denna roliga lista från Olivias blogg!
 
Vad har du på dig?
Mina rödrutiga pyamasbyxor och ett vitt linnne.
 
En bild som inspirerar dig:
 
Vad har du ätit idag?
Ostsmörgås, youghurt med müsli och en kopp té till frukost och potatis, sallad och köttgryta till lunch.
 
Vem saknar du?
Hmm.
 
Senaste köp?
Om mat räknas så köpte jag värdens godaste pasta på Pacos igår! Annars var det nog min mysiga vinterjacka.
 
Vad skrattade du åt senast?
Stalinbaletten. Har inte skrattat så mycket på länge. Dom är något man absolut inte får missa!
 
En bild på något som är asbra att ha:
Tumblr. Jag hittar så otroligt mycket inspiration där. Quotes som får en att tänka, bilder som får en att inspireras till att göra nya saker. Bilder på länder och städer som får en att bara vilja åka nu, nu, nu.
 
Vad grät du senast åt?
Jag fällde en hel del tårar när jag kollade på One Day igår.
 
Vad läser du?
A Game Of Thrones

Vad stod det i ditt senaste skickat sms?
Super bra!
 
Vem skrev senast åt dig på facebookchatten?
Julia
 
Vad önskar du just nu?
Fairylight att pryda väggen med. Ju fler dess då bättre!
 
Vad har du tänkt göra länge men inte gjort?
Skriva klart min comparative essay. Försökte i morse men det gick inte så bra...
 
Välj något inom modeindustrin som du skulle vilja rädda svenska folket ifrån genom att banna, som t ex gröna strumpbyxor, boyfriend jeans etc?
Enligt mig får man ha på sig vad som hellst så länge man känner sig bekväm med att ha på sig det själv. Men något som jag skulle kunna banna från min egen garderob är nog vilket par byxor/shorts som hellst med riktigt snirkliga detaljer av fjärilar, blommor och fåglar i glitter på. Ingen hit enligt mig!
 
Vart vill du åka just nu?
Kära, underbara, bästa, finaste Brighton.

Perfect sky

Update: | ✝ Publicerat i Every day life

ENTERTAINMENT

Update: | ✝ Publicerat i Every day life

TEA, BUN AND LOVE

Update: | ✝ Publicerat i Every day life

Hej! Har precis satt mig i soffan med te, bulle och film. Jag var i skolan bara fem minuter innan jag vart tvungen att gå hem. Yrsel, illamående, huvudverk, you get it. Hoppas på att mormor och morfar är hemma. I så fall blir det nog lunch där!

 

LYCKA

Update: | ✝ Publicerat i Every day life
 
Det är inte förens nu, när jag sitter och lyssnar på One Directions nya album om och om igen, som jag riktigt fattar det. I maj ska jag, Emina och Sandy på deras konsert i Stockholm. Det är helt sjukt och det känns inte verkligt, men det är det tydligen... Med en stor kopp te att värma sig med och underbar musik så känns slutet på denna dag rättså skönt. Det har varit en lång dag i skolan och mycket plugg på eftermidagen, men nu är det slut med det. Ska mysa vidare och drömma mig bort. Vi ses imorgon!

TISDAGS FILM

Update: | ✝ Publicerat i Every day life

Simon Och Ekarna. Jag och Emina hyrde den för att ha något och göra på håltimman. Vi åkte hem till mig, åt lunch och tittade på film. Vi han dock inte se hela så jag hade en hel del kvar att se när jag kom hem från ridningen. Den handlar om livet under andra världskriget i Sverige. Den fångade mig direkt! Den var både mysig, spännande och otroligt sorglig. Jag måste vara ärlig och säga att det är en av de bättre filmerna jag någonsin sett. Helt klart sevärd! Jag brukar inte vara ett så stort fan av svenska filmer, antingen är de bra eller så är de dåliga, det verkar inte riktigt finnas något mitt i mellan. Men den här filmen hör definitivt till de bra! Och med Bill Skarsgård i huvudrollen så kan inget gå fel! Han är och kommer förbli en av de bästa svenska skådespelarna enligt mig.
Ha en trevlig kväll!

GAMLA FINA ÖREBRO

Update: | ✝ Publicerat i Every day life

SUNDAY

Update: | ✝ Publicerat i Every day life
Hej! Har precis gjort en stor kopp té och satt mig ned för att titta igenom alla nya videos som mina favorit youtubers lagt upp. Idag har jag varit i skytteparken med stjärnparaden. Det var jätteroligt! Vi lekte och fikade och frös ihjäl.
 
Kollade nyss på denna video av Sam Pepper. Skrattade så mycket så att jag inte kunde andas...

my new fury friend

Update: | ✝ Publicerat i Shopping
 
Hej! Efter lunch tog jag bussen upp för att köpa min vinterjacka. Bestämmde mig för denna mysiga i fuskpäls från Lindex. Den är mysig!

Who's that girl?

Update: | ✝ Publicerat i Outfits, Photography
Jacka/JC
Klänning/H&M
Kofta/Åhlens
Halsband/JC

FREDAGSMYS

Update: | ✝ Publicerat i Every day life
Hejsan! Efter en kort dag i skolan som slutade tjugo i tolv så åt jag lunch i skolan och tog en tur med mamma på stan. Jag jagade en ny vinterjacka. Är ute efter en svart kappa av något slag och har hittat några som det står i mellan. Imorgon beger jag mig upp på stan för att göra mitt köp! Vid tre tiden mötta jag upp med Olivia. Vi tog några outfit bilder och gick sedan till favoritcafét, Fika Fabriken. Vi är riktiga stammisar där!
 

KLADDKAKA

Update: | ✝ Publicerat i Photography
 Idag firade jag och Olivia kladdkakans dag genom att ta en fika på Fikafabriken. Super mysigt och jättegott!

my never ending love for tumblr

Update: | ✝ Publicerat i Photography
Jag älskar tumblr! Alla fina bilder. Så fort jag kollar in flödet så får jag alldeles för mycket inspiation (om det äns är möjligt). Jag har hållit på med tumblr i ca. 3 år och jag har inte tröttnat det minsta, snarare tvärt om! För er som inte har hört talas om tumblr så kan jag köra en snabbgenomgång. tumblr är en hemsida där man skapar sin egen blogg. Den är främmst till för att lägga ut egna bilder, gilla och dela andras och få inspiration. Jag delar framför allt andras bilder (vilket är vanligast) men jag lägger upp en hel del eget också. Om ni vill så får ni gärna följa mig, min blogg heter såklart thatsellen! Jag postar framför allt vintage, natur och soft grunge bilder, men en hel del annat också. Klicka gärna in och ta en titt!
 
 Ingen av dessa bilder är mina, ni kan hitta dess källor på min tumblr!
 

It's pink darling

Update: | ✝ Publicerat i Every day life
Blus/Monki
Hejsan! Efter en lång dag i skolan och en utmattande ridlektion så är det skönt att vara hemma. Jag har precis ätit och pluggat lite och ska nu titta på ett nytt avsnitt av Game Of Thrones. Är helt besatt av det!
Idag använde jag för fösta gången min nya, söta blus som jag precis köpt på Monki. Den var på rean, halva priset, och såklart slog jag till! Älskar både färgen och trekvarts ärmarna, dock gör den sig inte riktigt rättvis på bild. Ha en fortsatt trevlig kväll!

with love from Barcelona

Update: | ✝ Publicerat i Photography
Barcelona. Fart och fläkt. Ständigt folk som är på väg någon stans. Gatuförsäljare som tycker att just deras varor är de bästa, även fast de säljer exakt samma sak lite längre ned på gatan. Turiseter som förundrat tittar sig omkring. Språket, kulturen och människorna. Nästan allt är anorlunda.
 
Jag har alltid älskat kontraster. Skarpa färger mot vitt och svart. Moderna våningar inredda med antika föremål. Coola rockiga boots tillsammans med en söt, flickig klänning. Barcelona är kontraster. De gamla husen som får en att titta upp och önska att man levt för några århundraden sedan. Om man höjer blicken och tittar över starbucks, H&M, elektronik affärer och resturanger så får man syn på ett virrvar av stilar. Gammalt och nytt. Europeiskt och kinesiskt.
 
Jag har haft fem finfina dagar i Spaniens huvudstad. Här får ni ta del av det i några fina bilder!
 

BOHO LIFE

Update: | ✝ Publicerat i
Cowgirl life
 
Jag fick sådan inspiration och kännde att jag va tvungen att fixa till ett kollage. Älskar att pyssla på polyvore och jag kan bli fast där hur länge som hellst... Älskar denna outfit, jag vill ha allt på bilden! Sensommar och tidig höst är enligt mig den tiden på året då det är roligast att klä sig. Lager på lager, stickat, boots... Jag älskar det!

Hello Monday!

Update: | ✝ Publicerat i Every day life

Måndag morgon. Kom till skolan för ca en timma sedan och har precis satt igång med mitt arbete inom social konservatism. Jag är vrålhungrig och super trött men jag har fortfarande en halvtimma kvar av lektionen innan jag får rast.
Sitter i biblioteket och jobbar. Det är så mysigt här! Min skola är en kopia av Hogwarts, även biblioteket, och inland får man för sig att man faktiskt är där. På världens häftigaste skola. Hogwarts... Nej, nu får jag sluta drömma och ta tag i mitt skolarbete! I eftermiddag räknar jag med att semesterbilderna ligger på datorn och att jag kan bjuda på lite härliga minnen, tips och idéer!

 

5 November

Update: | ✝ Publicerat i Every day life

Sverige. Kallt och kyligt men ändå så skönt att vara hemma. För första gången på fem dagar så kan jag använda internet. Jag har haft det super bra i Barcelona men det är skönt att komma hem igen. Vi landade för ungefär en halvtimma sedan och har fortfarande ett bra tag kvar innan vi är hemma i Örebro. Jag får helt enkelt försöka sova lite i bilen och hoppas på att morgondagens skola inte blir alltför jobbig.

Hade tänkt att lägga upp lite härliga semesterbilder imorgon eftermiddag så håll utkik då! Skulle egentligen iväg och simma men jag ska nog vara lite lat och hoppa över det den här gången. Efter konstant gående i Barcelona så tycker jag att jag förtjänar en vilodag!
Sov nu gott så ses vi imorgon!

...bjuder på en härlig bild från semestern!
 

reaching for the sky

Update: | ✝ Publicerat i Photography

AUTUMN BLUR

Update: | ✝ Publicerat i Photography