En dag på sjön

Update: | ✝ Publicerat i Every day life, Photography
I söndags åkte jag med familjen till Mälaren för en heldagsutflykt på sjön.
Vi gled runt på det blåa vattnet, åt god mat, umgicks med släktingar, slöade och stektes i den varma solen. Jag hade självklart med mig del fyra i Game of Thrones serien; A Feast for Crows. Den satt jag med bakpå båten med fötterna i vattnet och njöt. Helt klart en skön avslutning på helgen! Nu har skolan börjat igen och jag är redan trött efter bara två dagar... jag hoppas på att komma i säng tidigt så att jag orkar kliva upp imorgon. Kram!
 
 

Orange peachy lips

Update: | ✝ Publicerat i Every day life, Photography
Hejsan! Efter en god middag så ska jag sätta mig med en kopp te och läsa lite.
Äntligen är det Lördag, och dett känns som om det var en evighet sedan jag började skolan, även fast det bara var i tisdags! Tiden har gått sakta och det känns verkligen i hela kroppen att skolan är igång igen. Jag är så trött och orkar knappt göra någonting efter skolan längre, men jag vänjer mig nog snart. Hoppas att ni får en fin helg! Imorgon ska jag med familjen ut och segla under dagen, det kommer att bli en skön avslutning på denna helg.
 

Dagens detaljer

Update: | ✝ Publicerat i Details, Every day life
Efter skolan tog jag och Emina en tidig middag för att fira slutet på skoldag nummer två.
Det vart friterad kyckling och ris på Saigon, och ja, vi var i total matkoma efter det.
Nu ska jag snart ta mig en kopp te och se ett avsnitt på Hannibal. Här är två detaljbilder freån dagens outfit!
 
Klänning - Tally Weijl / Väska - Topshop / Tröja - Åhlens

Back to school

Update: | ✝ Publicerat i Every day life, Outfits, Photography
Andra dagen i skolan inviger jag i min favoritklänning jag köpte i Sarajevo och ett snyggt rosa-orange läppstift från Topshop. Även den nya väskan får hänga med, älskar den! Igår mjukstartade vi med sovmorgon och lite kort information innan vi slutade vid tolvtiden. Efter det cyklade jag hem, åt en übergod mellis bestående av svarta och rödavinbärs smoothie och digestive kex, mums! Sedan bar det av mot stallet och min första ridlektion sedan innan sommarlovet. Det gick hur bra som hellst!
Jag avslutade dagen med en kopp te och två avsnitt av min favoritserie för tillbället, Hannibal. Om ni älskar spännande, kluriga och lite läskiga deckare så är Hannibal ett måste!
 
Klänning - Tally Weijl / Tröja - Åhlens / Väska - Topshop / Skor - Converse

Summer recap

Update: | ✝ Publicerat i Every day life, Photography
Imagine Dragons aukustiska platta spelar högt ut högtalarna och ute lyser solen. Det är sommarlovets sista dag och ändå är jag inne och latar mig. Det är ju nu som jag borde vara ute och ta vara på dagen, carpe diem liksom.
Vem bryr sig, jag har det hur skönt som hellst här i stolen framför datorn. Sommaren har gått så fort och även fast jag har hunnit med så otroligt många saker så känns det som att jag inte gjort ett dugg. Det finns helt enkelt för många saker som jag känner att jag missat och det skulle sitta rätt så fint med en veckas extra ledighet.
 
För att avrunda denna sommar så har jag bestämt mig för att göra en liten recap. Det är omöjligt att sammanfatta min sommar i ett enda litet blogginlägg, men jag ska försöka!
 
Det började med sommarjobb på ridskolan i Karlslund i tre veckor.
 
 
Sedan bar det av till Frankrike med familjen.
 
 
Efter det åkte jag till bosnien med Emina och Sofie!
 
Pankaksnmiddag innan västkusten med familjen.
 Jag avslutade lovet med Sofie, Claudia och Henrik i Göteborg!

Efter fyra fina dagar

Update: | ✝ Publicerat i Every day life, Photography
Igårkväll kom jag hem från fyra underbara dagar på västkusten.
Där har jag badat, ätit en massa mat, slappat och haft det hur roligt som hellst tillsammans med Sofie och två kompissar som vi träffade på språkresan i Brighton förra sommaren, Claudia och Henrik.
Krabbfiske!
Dags för ett kvällsdopp!
 

Efter en lång dag

Update: | ✝ Publicerat i Details, Every day life
Åh så trött jag är! Idag utnyttjade jag, Sofie och Emina sommarlovet till fullo och begav oss ut i regnet för att åka kanot. Det vart frukost och lunch i regnkläder vid svartån. vi hade det hur kul som hellst!
Nu känner jag bara för att sova eftersom att jag ska upp såå tidigt imorgon (kl 6, *suck*), men det får jag inte. Först måste jag packa, för imorgon sätter jag och Sofie oss på tåget mot Göteborg för en liten fyradagars semester. Där ska vi träffa ett par vänner som vi träffade i Brighton förra sommaren. Det kommer bli så mysigt!
 
Här är detaljerna från gårdagen. Ringarna är från Gina Tricot.
 

Polkadots and curls

Update: | ✝ Publicerat i Every day life, Outfits, Photography
Hatt från Top Shop / Blus från Monki / Plånbok från Monki / jeans från Serious Sally / Skor från Din Sko
Dagens outfit är självklart fotad av min fina vän Olivia !

Blue eyes

Update: | ✝ Publicerat i Every day life, Photography
Jag satt just och tittade igenom lite av semesterbilderna från Frankrike när jag kom över denna.
Det var i slutet av semestern och vi gick omkring i en liten by med stenhus och kullerstens gator. Så fick jag syn på denna katt i en av de smala gränderna. Jag har alltid älskat katter, och som som liten drömmde jag alltid om att äga en orangespräcklig stor katt eller en liten grå med blåa ögon. Den förstnämnda hittade jag hemma hos min kompis Alice i höstas. Hon har den största orangea katten som finns och den är så gosig! Den andra hittade jag här, på gatorna i Frankrike. Jag kunde inte låta bli att knäppa några kort, även fast ljuset var dåligt och bilderna inte blev så bra.
 
Bilden gör inte rättvisa för hur det såg ut på riktigt. I en grådaskig, smal gränd låg den finaste grå-vita katt jag någonsin sett, med ljusblåa ögon som riktigt lös. Visst är den fin? Tänk bara om jag kunde tagit med den hem...

Idag har jag...

Update: | ✝ Publicerat i Every day life, Photography
...cyklat upp på stan, köpt mig en chocolate mocha och en überbra tidning...
...som jag satte mig med i parken brevid Örebro slott.
Jag hade självklart med mig en av mina många tygkassar. Den här gången den mycket snygga och älskade kassen som jag köpte efter The Hives konserten i februari.
På kvällen vart det grillmidag, mums!

Nutella cupcakes

Update: | ✝ Publicerat i Every day life, Food
Igår kännde jag för att baka och bestämmde mig för att göra några riktigt smaskiga cupcakes!
Grundreceptet på muffinsarna hittar ni i Leilas bok A Piece of Cake. Istället för frosting så täckte jag muffinsarna med ett lager nutella och dekorerade med strössel, mörk choklad och mini marshmallows. Så gott!

Västkusten

Update: | ✝ Publicerat i Every day life, Photography
 

God morgon!

Update: | ✝ Publicerat i Every day life
Jag startar denna dag med en kopp söderblandning och lite läsning i denna söta
Roadtripp bok jag fick av Emina när hon kom hem från USA.
Igår kom jag hem från några dagar på Västkusten och såklart kommer det att komma en hel
del bilder; redigeringen börjar nu!