Orange, yoghourt and a good book

Update: | ✝ Publicerat i Every day life

Efter en timmas boxningsträning tyckte jag att jag förtjänade något lite extra gott. Det blev apelsin och yoghurt, mums! Ska slappa med en bra bok och mitt goda mellis innan jag tar tag i lite viktigare saker.

longing for late nights in london

Update: | ✝ Publicerat i Every day life, Photography

My body shop collection

Update: | ✝ Publicerat i Beauty, Every day life
Strawberry body butter / Strawberry shower gel / Strawberry soap / Chocomania shower cream /
Chocomania body scrub / White gardenia body mist / White gardenia body cream
 
Efter ett trevligt födelsedags firande så fylldes min hylla med väldoftande produkter på. Innan ägde jag endast flaskan och burken med White gardenia body mist och body cream och en när på tom flaska med Wild cherry shovergel (inte med på bilden) som jag använt flitigt.
Jag älskar verkligen The Body shop's produkter men tar mig alldrig för att inhandla nya, så det var en glad överaskning när jag fick dessa flaskor och burkar! I morse invigde jag flaskan med Chocomania shower cream.
Underbar doft som fortfarande håller i sig, även fast jag simmat och duschat!
 

instagram inception

Update: | ✝ Publicerat i Every day life
Hej alla fina läsare!
I natt sov Emina här. Vi tittade på film, åt mumsig mat och spelade kort. helt enkelt en bra kväll.
Idag har jag hunnit med plugg och frukost och ska nog äta lite lunch om ett tag.
Jag ska även ta en promenad och lämna tillbaka filmerna som vi hyrde igår. Det är nog bra att dom måste tillbaks idag, för annars hade jag aldrig orkat gå ut!
Hoppas att ni får en bra söndag. själv ska jag slappa och plugga vidare!
xo
 

06 Guava

Update: | ✝ Publicerat i Beauty, Every day life, Shopping
 
Det är alltid något lockande med starka färger, och när jag såg denna så var jag bara tvungen att köpa den. Jag var på jakt efter en rouge i stark rosa, men det var omöjligt att hitta! Jag gick både till kicks och Åhlens, men ingenstans fanns det en rouge som nådde mina krav: Shock-rosa och hyfsat matt. Antingen var de ljust rosa, nästan bruna, eller fullproppade med glitter och glans.Mitt sista besök vart The Body Shop, och jag hittade äntligen vad jag letat efter! Med sin matta finnish så ger den ett väldigt naturligt resultat och den varma färgen piggar verkligen upp i vinterkylan. Visst kan man avskräckas av det starka pigmentet, men jag tycker att den ser hur snygg som helst up när man applicerat den!
 
Ikväll invigde jag den med en lätt sminkad grund och ett tunnt sträck av eyeliner. Jag har haft en hur trevlig kväll som helst med mina vänner på den Grekiska Kolgrillsbaren där jag firade min födelsedag, med nummer 6 i nyansen guava på mina kinder. Godnatt!

snälla sommar kom till mig nu

Update: | ✝ Publicerat i Every day life
Hej alla fina läsare!
Idag var en kort dag i skolan. Sedan vart det en timmas boxning innan jag till sist kom hem vid halv tre.
jag har pecis tagit den sista tuggan av mitt mellis och ska snart läsa lite.
 
Gud vad jag inspireras av dessa bilder. jag vill ha sommar nu med snygga slitna shorts, kjol med bara ben, linnen, tunna stickade tröjor och picknick i parken!
 
 
 

you are such a sweetie!

Update: | ✝ Publicerat i Every day life

birthday details

Update: | ✝ Publicerat i Every day life
Hej! Efter en dag i skolan gick jag med några kompisar och tog en födelsedags fika på Fikafabriken, för idag fyller jag 17! Som vanligt var det supergott och supermysigt och personalen var väldigt trevlig. Det var det perfekta stället att fira födelsedag. Jag kom hem för ett tag sedan och har precis bytt om till myskläder (som jag alltid gör så fort jag kommer hem...) Om ett tag blir det middag med familjen och självklart blir det favoritmaten som serveras!
 
Idag har jag invigt detta sjukt snygga halsband som jag fick av min lillebror. Det var det enda paketet jag öppnade i morse, och det passade perfekt till dagens outfit: svarta jean och svart kofta med skjorta under + mina älskade Dr.Martens. P&k
 

en kall vinterdag

Update: | ✝ Publicerat i Photography

mitt 2013

Update: | ✝ Publicerat i Every day life
2013. Jag kom nyss att tänka på hur roligt hur det här året kommer att bli. Hoppas jag i alla fall... Jag har så mycket kul planerat och så mycket saker som jag har lovat mig själv att göra. På tisdag fyller jag 17, och efter det så drar allt kul igång! Den 2:a februari ska jag , Emina och Sofie och se The HivesClub 700 här i Örebro. Jag är så enormt peppad!
 
 
På påsklovet ska jag och Emina till Åre tillsammans med Ebba och hennes familj. Vi ska åka en massa skidor, umgås och ha det hur kul som helst.
 
Och inte nog med det... För om exakt 108 dagar ska jag, tillsammans med Emina och Sandy, åka till Stockholm och se *trummvirvel*... One Direction! Wow... Jag kan fortfarande inte riktigt tro det!
 
 
Det är nog de största händelserna som kommer att hända i år, men det finns så mycket mer! Här kommer en liten lista på saker som jag bestämmt mig för att göra.
 
1. Läsa mer
Ja, jag läser redan en hel del, men jag vill läsa ännu mer! Just nu är jag inne på andra boken i A Song Of Ice And Fire, ni känner säkert igen böckerna som A Game of Thrones. Jag läste precis ut The Perks Of Being a Wallflower. Den var underbar, något som alla borde läsa! Den har jag en hel lista i mobilen på böcker som jag vill läsa...
 
2. Göra mer saker som får mig att bil glad
Vare sig det är att baka, resa eller bara ta en promenad. Jag ska göra mer saker som får mig att må bra.
 
3. Göra världens bästa spellista
Ja, det kanske låter som enkel sak, men det är inte helt lätt att få till. De ska innehålla låtar som man kan lyssna på jämt, hur man än mår. Jag har redan börjat lite...
It's time - Gavin Mikhail (Orginalet är gjort av Imagine Dagons)
Paradise - Coldplay
Hroes - David Bowie
 
4. Lära mig något nytt
Jag skulle vilja lära mig att redigera mina bilder bättre. Och att sjunga svåra låtar. Nya låtar på gitarr och piano. Hur man dyker från en trampolin och hur man ska göra för att slippa städa sitt rum varge dag...

a perfect saturday morning

Update: | ✝ Publicerat i Every day life, Photography

smoothie

Update: | ✝ Publicerat i Every day life
Jag ska precis sätta mig och njuta av en god smoothie gjord på hallon och banan. Mums!

Pink, blue & wild life

Update: | ✝ Publicerat i Every day life
Oj så mätt jag är! Åt precis världens godaste middag. Pasta pesto och semla till efterrätt, mums! Nu ska jag plugga lite yyska verp (jippi) och läsa vidare i The Perks Of Being A Wallflower. Den är så bra, jag tipsar er verkligen att läsa den! och förlåt för att det inte blivit så många inlägg på den senaste tiden, men skolan är igång igen och jag är tröttare än någonsin... Ha en fortsatt revlig kväll så ses vi snart igen! P&k
 
Här kommer lite fina tumblr bilder. Älskar hennes hår och kläder!

Måndag

Update: | ✝ Publicerat i Every day life
Hej! Ush vilken måndag, jag har varit trött och seg hela dagen! Jag fick även för mig att åka och simma efter skolan, men gav upp efter bara några hundra meter... Nu är jag i alla fall hemma. Jag tänker krypa ned i sängen med en bra bok och en stor kopp te och hoppas att jag blir piggare tills imorgon. Ha det bra!
 
 

Bakom kulisserna

Update: | ✝ Publicerat i Photography

go britannia

Update: | ✝ Publicerat i Every day life, Outfits, Photography
Jag idag:
Tröja/Gina Tricot
Byxor/Carlings

styleby & make up store

Update: | ✝ Publicerat i Beauty, Every day life
När jag kom hem från i skolan så hittade jag ett litet paket från Styleby i brevlådan. Det innehöll fyra fina saker som jag fått tack vare att jag började prenumerera. En concealer, ett läppglans i en super söt rosa färg och mascara från Make Up Store. Jag fick även ett armband men det ska jag inte använda förens i sommar så det får ni se då! Det är ett smalt beige band med en guldig hästsko.
Den finns en liten lapp i som säger att när armbandet trillar av så slår ens önskan in. Jag trivs bättre att ha smycken som sitter för gämnan på sommaren, det är så mycket finare då! :)
 
Olivia slutar om ett tag, så då ska vi ses. Ha det bra, p&k!
 

tumblr inspiration

Update: | ✝ Publicerat i Every day life
Hej alla fina!
Efter skolan som slutade vid tolv åt jag lunch och fortsatte till Gustavsvik. Det vart en timmas gymmande och 20 minuter simmning. Jag är nöjd! Och med tanke på att jag inte satt min fot i ett gym sedan långt innan jullovet så gick det väldigt bra...
Nu har jag precis ätit lite mellis och ska snart plugga lite tyska glosor (om jag orkar dvs...)
Här kommer lite härliga bilder från tumblr som avslut!
Ni kan hitta mig på tumblr genom att klicka HÄR!
 

Onsdag

Update: | ✝ Publicerat i Every day life
Jag har varit dödstrött hela dagen så nu är det skönt att vara hemma! Jag tog en mysig fika med tjejerna efter skolan. Vi hade det super trevligt! Sen bar det av mot bussen. fy vilket väder! Snöblandat regn och slask. såklart hade jag varken luva, mössa eller paraply...
Nu ska jag mysa med en bok och en kopp té (Jag vet, jag dricker té ilte för ofta...) P&k
 
Här kommer en bild från sommaren. Gud så jag saknar bra väder!

lovets sista dag

Update: | ✝ Publicerat i Every day life, Photography
Hejsan! Idag vaknade jag hos Sofie. Vi åt frukost och så åkte jag vidar till momor och morfar. Det vart lunch och fika, som vanligt när man är där. Jag har avslutat den sista dagen på lovet med té och serier.
Imorgon är det skola och jag skulle gärna ha lite mer lov... Men tills dess tänker jag att utnyttja de sista timmarna!
 

OMG!

Update: | ✝ Publicerat i Photography
iPhone skal/Primark

bara vara

Update: | ✝ Publicerat i Every day life, Photography
Hej alla fina!
Idag har jag njutit av ledigheten med Olivia. Vi gick till Bara Vara och tog en mysig fika. Äppelpaj och varm choklad, mums! Jag har bara varit hemma en snabb sväng. har varvat ned och läst lite. Men nu ska jag vidare mot Sofie. Hon, jag och Emina ska ha filmkväll och översovning. P&k
 

mina favoriter

Update: | ✝ Publicerat i Photography
Ring/JC
Armband/Farmors
Halsband/JC
Örhängen/Gina Tricot

january

Update: | ✝ Publicerat i Every day life
Hej alla fina! På förmidagen har jag varit uppe på stan och köpt nya jeans. mina förra gick sönder och jag gillade dom så mycket så jag köpte ett nytt par. Märket är Dr.Denim och jag vet att det inte är särskilt bra kvalite på dom. men dom är ju bara så sköna!
Jag köpte även en klänning... till sommaren... Det är så typiskt mig att hitta sommarkläder på vintern och tvärt om. men jag har bestämmt mig för att inte använda den förens det blir varmare. Jag tror att jag inviger den på skolavslutningen!
 
Här kommer några favoriter från tumblr. Ni kan hitta min tumblr HÄR om ni vill kika in lite fler härliga bilder. Ha en fortsatt trevlig dag! Kram
 

winter wonderland

Update: | ✝ Publicerat i Photography
Jag & Emina.

skog och snö

Update: | ✝ Publicerat i Every day life, Photography
Hej! idag har jag spenderat tiden med Emina och Sofie. Vi var hemma hos Emina ute på landet och fotade en massa fina bilder. Det var kul och träffas alla tre. Efter att båda flyttat och vi bytt skolor så blor det inte lika ofta längre. Jag kom hem för någon timma sedan och har vilat lite. jag ska snart äta god mat och titta på en massa serier. Ett bra avslut på en lång fredag!

hairy

Update: | ✝ Publicerat i Beauty, Photography

smyckesförvaring

Update: | ✝ Publicerat i
I tisdags bestämmde jag mig för att uppdatera min smyckesförvaring. Lådan jag hade innan hade blivit lite väl liten. Jag använde mig av en stor, rosa låda jag fick julklappar i och gjorde collade av olika utklipp från tidningar. Jag är verkligen nöjd. Här är resultatet! P&k
 

happy new year

Update: | ✝ Publicerat i Photography