Imagine Dragons

Update: | ✝ Publicerat i Every day life, Experiences
De senaste två veckorna har jag varit lite frånvarande, jag vet. Just nu lever jag i skolan, sisådär 10-12 timmar per dag, och konstigt nog så älskar jag det. Plugget öser över mig, men som tur är trivs jag som fisken i vattnet bland mina vänner i skolan, och på något sett så överlever jag. Med motivationen bra betyg och drömmarna om universitet i Skottland ska jag klara detta. Om några veckor har halva min gymnasietid gått, och även fast jag är otroligt taggad på att ta studenten, så känner jag att ett och ett halvt år kvar är helt okej.
 
Som ni kanske då förstår så finns det inte så mycket tid över för att blogga. När jag inte är i skolan och pluggar så är jag hemma och pluggar, träffar kompissar eller tränar. På något sätt går livet ändå runt, och ska jag vara helt ärlig så har jag inte saknat att blogga särskilt mycket. Det har ju inte riktigt funnits något att skriva om.
 
Eller jo, på tisdagen efter lovet åkte jag å ännu en konsert. Även denna gång var det på Fryshuset, men det var Imagine Dragons som ståd på scen. Så häftigt och galet bra!
 
 

Passenger

Update: | ✝ Publicerat i Every day life, Experiences
På torsdagen åkte jag och några vänner upp till Stockholm för att spendera dagen där innan konserten på Fryshuset på kvällen. Så mycket spenderande blev det dock inte, men konserten... Åh, det var underbart.
Om inte annat så känner ni säkert igen Mike Rosenbergs (Passengers) låt Let Her Go som blivit galet populär på sendare tiden. Åh ja, den är fin, men har ni hört alla andra låtar? Jag hoppas att ni har det, för annars går ni miste om något. Passenger har länge varit en av mina favoriter, så att se honom live var helt underbart.
Allt var så fint. Hur han snackade om en massa viktiga och oviktiga saker under hela konserten, hur tyst publiken ibland var så att man till och med hörde luftkonditioneringens surr, och hur vackert det var när alla plötsligt började sjunga. Jag hoppas att ni var där, och om inte så hoppas jag att ni får chansen att se honom någon annan gång!
 
En darrig mobilbild från femte raden