Boots and Paris

Update: | ✝ Publicerat i Details, Every day life
Details from today's outfit: Blouse from Gina Tricot and shoes are Dr.Martens

A week of skiing

Update: | ✝ Publicerat i Every day life, Photography
A photo of a photographer (dad)
Så, var har jag varit den senaste veckorna? Under sportlovsveckan var jag och åkte skidor i Ramundberget med familjen. Söndag till söndag i -7*C och snö!
 
So, whre have I been the few weeks? During the sports break I went skiing in Ramundberget with my family. Sunday to sunday with -7*C and snow!

I'm sort of back

Update: | ✝ Publicerat i Every day life
Det var någon gång i novemnber som jag senast satte min fot här. Sedan dess har bloggen stått tom. Jag gissar väl att jag tröttnade helt enkelt. Eller ja, det var mer som om jag inte kännde för att skriva om mitt halvtråkiga liv som en 17 årig tjej i Örebro som levde ett ganska ointressant liv. Som alla andra gick jag i skolan, pluggade, sov och åt. Det var min rutin, inget mer. Men genom mysiga bilder och tetxter fick jag ändå allt att se så ut, mysigt alltså. Det var det, självklart! På senaste tiden har jag trivts med livet som fisken i vattnet, och det var just därför som bloggen fick stå still. Jag hade helt enkelt för mycket att göra för att bry mig att skriva om det.
 
Som nyårslöfte hade jag att starta upp bloggen igen, men vi märker ju alla hur det gick med det. I stället bestämmde jag mig för att ta en lååång paus tills skolan var klar och jag skulle påbörja mitt liv som globetrotter. Flyga till Australien, lära mig surfa, jobba, leva. Men allt det där är om mer än ett och ett halvt år, och tills dess vill jag plugga och umgås med mina fantastiska vänner.
 
Men det kanske var det som var just charmen med min blogg? För på senaste tiden har jag fått små meddelanden, frågor och kommentarer. " Vart är du? Varför skriver du inte din blogg längre? Jag saknar dina inlägg!" 
När jag tittar tillbaka på besöksstatistiken och alla de underbara kommentarerna på mina inlägg, så börjar jag förstå att det kanske var så att ni gillade att läsa om mina händelselösa dagar. Att det som gjorde att ni läste min blog var att jag var precis som er och ingen rik, ung tjej med ändlösa tillgångar för shopping och lyxresor.
 
Det är därför som jag nu funderar på att sakta men säkert börja skriva igen. Jag hoppas att ni gamla läsare kommer tillbaka, och jag hoppas på nya med! Jag tänkte även börja skriva en del på engelska, eftersom att jag har fått många frågor på både instagram och tumblr från utlänska läsare som är intresserade av min blogg, något som jag inte hade den blekaste aning om! Så, tack till er som peppat mig till att börja igen, jag kommer nu att börja jobba på en helt ny design. Vi ses nästa inlägg! 
 
After kind of a long explanation to why I haven't been blogging the last few months, it's finally time for me to start again. Before I start though, I'd like to thank everyone for the massive support! It warms my heart that so many people read my blog. So, without further ado, let's begin by working on a new design. See you next blog post! :)
 
 Follow my instargam (@ellendahlstrom) if you want to know what I'm up to 24/7
 
Följ min blogg med Bloglovin