Vi var ute och fotade

Update: | ✝ Publicerat i Every day life
Efter en riktigt skön dag är jag hemma och redo för att åka iväg till stallet och tisdagens ridlektion. Hela veckan pluss den förra har ägnats åt Stjärnparadens uttagningar, och idag var det dags för Smink! Stjärnparaden är ett (grymt bra) elevspex i Örebro på gymnasieskolan där jag går, och varge höst hålls det under ett par veckor autitions som du måste genomgå för att komma med. Hur kul som hellst! Ikväll fortsätter även skolandan med Borgen By Night. Vi ska helt enkelt tävla, leka och umgås i slottsdelen av skolan hela natten. Som tur är är vi lediga imorgon så vi kan vila ut...
 
Dessa fyra bilder fotade jag under gårdagens fotolektion! 
 

Sunday breakfast

Update: | ✝ Publicerat i Every day life, Food
Denna söndagsmorgon har jag legat i sängen med en skål müsli och börjat läsa de första sidorna av Cloud Atlas. Jag råkade komma över trailern till filmen och tyckte att den verkade hur bra som hellst, så när jag såg boken hos Sandy igår lånade jag med mig den hem!
 
 

I parken vid slottet

Update: | ✝ Publicerat i Every day life, Photography
 

Höst i Örebro

Update: | ✝ Publicerat i Every day life, Photography
Dagarna blir kortare, vädret blir allt kallare och läven färgas gula, röda och orande. Ja, vi har nog alla märkt att hösten är på väg. Som varge tisdagsmorgon (och måndags eftermidag) tog jag min kamera med mig och begav mig till Karolinska skolan där jag har lektion i Foto. Som tur är, är naturen runt om Karro hur mysig som hellst så det finns en hel del som gör sig bra på bild. Förutom dagens uppgift så passade jag självklart på att knäppa några bilder på de fina husen runt omkring. Örebro är verkligen vackert!
 
 

Godkväll kära ni

Update: | ✝ Publicerat i Every day life
Jag vart sjuk, igen. Men nu är jag frisk! Det är så skönt att äntligen kunna andas normalt, att kunna gå i trappor utan att behöva ta pauser och att faktiskt vara i skolan. Det blev väldigt tråkigt där ett tag, att bara vara hemma och slöa i sängen med täppt näsa och illamående.
 
Jag har inte varit så värst aktiv på bloggen, men så blir det när man börjat skolan och jag är inte ett dug ledsen över det! Jag ska dock försöka ta med mig kameran ut lite mer så att när ni väl blir uppdaterade, så blir det på riktigt. Just nu har jag tyvärr inga nya, mysiga bilder som jag länner för att dela med mig av här. när man varit sjuk så blir det inte så värst mycket fotograferande... MEN instagram har jag dock varit lite aktivare på. Om ni känner för att följa ett konto fyllt av natur, böcker, té, kläder och vintageinsprirerade fotografier så kika gärna in hoss mig på @ellendahlstrom ! Här får ni ett litet smakprov!
 
Varge måndag och tisdag har jag fotolektion i skolan. Perfekt när man inte känner för att sitta inne!
Min nya blus från Gina Tricot med små Eiffeltorn på. Älskar den!
Glass är gott...
Söndagens frisyr!

Jag skulle kunna sova i en evighet

Update: | ✝ Publicerat i Every day life
Nästan en vecka har gått av minförkyldning och nu är jag nästan frisk men otroligt trött. Jag hoppas på en tidig kväll och djup sömn inatt, det behöver jag. Solen har krupit fram igen för att värma upp denna helg. Termometern visar 25 grader och jag ska göra mig redo för några timmar plugg på altanen. Med Håkan i högtalarna kommer nog denna eftermidag att rusa förbi och imorgon är jag förhoppningsvis frisk. Håll tummarna! 
 
 

Skärpa/oskärpa

Update: | ✝ Publicerat i Every day life, Photography
Nu när hösten är här kommer förkyldningen som på beställning. Sedan i måndags har jag kännt mig trött och seg och i tisdags kväll slog virusen till. Täppt näsa och ont i halsen, perfekt timeat inför fredagens stjärnparadsföreställning... Jag hoppas att jag blir frisk till imorgon bara.
 
Nu i tvåan har jag börjat läsa fotografi som individuellt val, så varge måndag och tisdag beger vi oss ut för att fota. Denna tisdagsmorgon var temat skärpa/orkärpa, och här är några av bilderna jag hann knäppa innan det vart daxt att gå in igen.
 
 

Brunch

Update: | ✝ Publicerat i Every day life, Food, Photography
Efter ännu en lång vecka i skolan så bestämmde sig jag och mina fina vänner för att äta en riktigt god brunch som avslutning på helgen. Jag cyklade hem till Ebba kl 11 imorse där vi gjorde i ordning en massa färsk frukt, torkade bär, nötter, havregrynsgröt, amerikanska pankakor, yoghurt, mackor, choklad, te och en hel del andra tillbehör.
Åh så gott det blev! Vi satt vid bordet och mumsade i flera timmar...