We made it

Update: | ✝ Publicerat i Every day life
Vi klarade det!
Igår kl sju på morgonen startade jag och mina kära vänner vårat Harry Potter maraton och inatt klockan fyra var vi klara. Jag var så trött men det var lätt värt det!
Nu är jag hemma och har precis packat för att åka iväg till västkusten. Jag styannar där i fyra dagar och lovar er några riktigt fina foton tills när jag kommer hem! Kram
 
 

Det underbara Bosnien

Update: | ✝ Publicerat i Every day life, Experiences, Photography
Hej kära ni och tack för de fina komentarerna på mina senaste inlägg. Jag blir så glad över den positiva respons jag får och det gör bara att jag vill blogga ännu mer!
 
Här kommer några härliga semesterbilder från veckan i Bosnien! P&k
Anlände till Belgrad och passar på att posea framför bilen!
Blev utelåsta - ledde till en hel del fotografering
Mina fina vänner Sofie & Emina
Så god!
Frukost i trädgården.
Åkte till en liten stad med blandade gamla byggnader från Bosnien
Tog en tur till huvudstaden.
Tidig morgonlemonad i Sarajevo.
Bosnisk mat, mums!

Hemma igen

Update: | ✝ Publicerat i Every day life
Efter att ha varit vaken sedan klockan två imorse så är jag nu äntligen hemma i Örebro igen. Jag har haft en underbar vecka i Bosnien med mina vänner. Vädret har varit underbart, maten fantastisk och shoppingen galet billig. Det kan helt enkelt sammanfattas som en toppenresa!
 

Frankrike del IV - vad vi åt

Update: | ✝ Publicerat i Every day life, Experiences, Food
 

Party Peach

Update: | ✝ Publicerat i Beauty, Every day life
Just nu kan ni hitta Party Peach från e.l.f på mina naglar. En av presenterna jag fick av min vän Emina när hon var på semester i Florida. Jag para älskar färgen och den passar hur bra som hellst till min bränna!

Hejdå Sverige x2

Update: | ✝ Publicerat i Every day life
Hej fina ni!
Idag börjar jag packa inför morgondagens resa till Bosnien med Emina och Sofie. Det ska bli så kul! Redan ikväll åker vi till Emina för att vara redo tidigt imorgon bitti. Under min resa kommer det antagligen inte att finnas WiFi, så jag kommer att fixa några tidsinställda inlägg åt er. Om ni vill följa vad som händer så får ni gärna kika in på min instagram som ni kan hitta här till höger i menyfältet. Kram, så ses vi när jag är hemma igen med ännu fler fina resefoton!
 
 

Frankrike del III - Saint Émilion

Update: | ✝ Publicerat i Every day life, Experiences, Photography
Andra dagen var vi i en liten stad vid namn Saint Émilion. med endast 2000 Det var hur mysigt som hellst och det var nog där som jag tog mest bilder på hela semestern. Därför bestämmde jag mig för att del tre av semesterbilderna skulle ägnas helt åt den staden. Kram
 
 

Frankrike del II

Update: | ✝ Publicerat i Every day life, Experiences, Photography
 

Frankrike del I

Update: | ✝ Publicerat i Every day life, Experiences, Photography

Nu är jag hemma

Update: | ✝ Publicerat i Every day life
Hej kära ni, hur har ni det? Idag landade jag på Skavsta efter en trevlig semester i bordeaux, Frankrike.
Efter att ha varit borta sedan förra söndagen så har bloggen stått still, men nu börjar redigeringen av semesterbilderna och snart är allt igång igen.
Eller ja... på måndag åker jag med två kompissar till Bosnien, men de fina fotona från den tidigare semester kommer att poppa upp som tidsinställda inlägg. Hoppas att ni går med på det!
 
Här kommer den första bilden från semestern; ett foto av mig med familjen i bakgrunden, vandrandes i en av alla vingårdar!
 
 

Tidsinställt; inspo

Update: | ✝ Publicerat i Every day life
Hejsan! Just nu är jag i Frankrike och har det förhoppningsvis väldigt trevligt. Detta tidsinställda inlägg kommer jag att ängna åt denna årstids perfekta accessoar; solglasögonen. Ett par snygga solglasögon kan få vilken outfit som hellst att se snygg ut. Just nu vill jag ha ett par runda, gärna de svarta eller giraff mönstrade på bilden nedan.
Så snygga!
 
 

Nu åker jag, hejdå

Update: | ✝ Publicerat i Every day life
Hejsan kära ni! Idag packar jag för att åka mot Skavsta och Frankrike. Jag är borta till Torsdagen den 18e så jag kommer att vara frånvarande från bloggen ett tag! jag ska försöka hinna med att fixa något tidsinställt inlägg så ni har något att läsa när jag är borta!
Åh vad skönt det ska bli. Sol och bra väder, och jag lovar er många fina foton när jag kommer hem!
 
Ni får gärna följa min instagram @ellendahlstrom för lite uppdateringar under tidens gång. Under Juni månad har jag instagrammat en hel del, och här är bilderna från dess. P&k
 

Feathers

Update: | ✝ Publicerat i Details, Every day life
Hej kära ni! Det tog endast några timmar att designa om bloggen, så nu är jag klar.
Några småjusteringar kommer säkert att ske under veckan, men annars lämnar jag det som det är nu. Jag är nöjd med den nya storleken på bilderna (700px istället för 800px) men som ni märker så är de gamla inläggens bilder fortfarande 800px breda. Det funkar så länge ni inte går in på inlägget, så sidebaren kommer att överlappa bilderna något. Men som det ser ut nu så tycker jag att det blir bera. Snart kommer ju fler inlägg med bilder i rätt storlek så det ordnar sig!
 
Här kommer en detaljbild från gårdagens outfit som togs i hagen. jag vart så nöjd med bilderna och jag fick en massa positiv respons, tack! Här ser ni mitt halsband som är från Glitter. Jag tycker att de fina färgerna i smycket verkligen livade upp bilderna och gav outfiten ett helt annat intryck!
 
Nu finns även den nya kategorin "detaljer" på bloggen!
 

Calling

Update: | ✝ Publicerat i Every day life
Med Lewis Watsons underbara låt Calling så sätter jag mig (äntligen) ned för att designa om lite på bloggen. jag har börjat tröttna på denna design. Jag vill ändra grunddesign, header (som jag borde bytt för länge sedan) och även storleken på bilderna.
Jag har märkt att bredd 800 inte går hem på vissa datorer, speciellt när bilderna står på högkant, så det ska jag fixa också. Vi får se när det blir klart; förhoppningsvis denna kväll, men man vet aldrig!
  
 

Horses and feathers

Update: | ✝ Publicerat i Every day life, Outfits, Photography
 
 
 
 
 
Halsband från Glitter / Klänning från Monki / Skor från Vagabond

Sneakpeak

Update: | ✝ Publicerat i Every day life, Outfits, Photography
 

Meow

Update: | ✝ Publicerat i Every day life, Outfits, Photography
Dagens outfit består av min nya klänning från H&M. Jag absolut älskar katt trycket vilket gör klänningen så speciell! Till det bär jag mina vita converse och ett supersött halsband jag lånat av Olivia som är köpt på Ur & Penn.
 Alla bilderna är tagna med min Canon EOS 600D och objektivet Canon EF 18-55mm f/3.5-5.6.