Imagine Dragons

Update: | ✝ Publicerat i Every day life, Experiences
De senaste två veckorna har jag varit lite frånvarande, jag vet. Just nu lever jag i skolan, sisådär 10-12 timmar per dag, och konstigt nog så älskar jag det. Plugget öser över mig, men som tur är trivs jag som fisken i vattnet bland mina vänner i skolan, och på något sett så överlever jag. Med motivationen bra betyg och drömmarna om universitet i Skottland ska jag klara detta. Om några veckor har halva min gymnasietid gått, och även fast jag är otroligt taggad på att ta studenten, så känner jag att ett och ett halvt år kvar är helt okej.
 
Som ni kanske då förstår så finns det inte så mycket tid över för att blogga. När jag inte är i skolan och pluggar så är jag hemma och pluggar, träffar kompissar eller tränar. På något sätt går livet ändå runt, och ska jag vara helt ärlig så har jag inte saknat att blogga särskilt mycket. Det har ju inte riktigt funnits något att skriva om.
 
Eller jo, på tisdagen efter lovet åkte jag å ännu en konsert. Även denna gång var det på Fryshuset, men det var Imagine Dragons som ståd på scen. Så häftigt och galet bra!
 
 
Elsa
Written:

Nej vad kul med Imagine Dragons!!

lisa
Written:

Är typ obsessed av din blogg och är inne och kollar varje dag efter nya inlägg men det kommer aldrig. Har du en lång "har ingen inspiration så väntar på den"-paus eller har du helt enkelt slutat blogga?
Kram


Elina
Written:

OMG! Älskar Imagine Dragons!!!
Missade dessvärr konsären :/
Kram :)

Svar: Nej vad synd, dom är ju så bra! :)kram
Ellen Dahlström