MINNS NI SOMMAREN?

Update: | ✝ Publicerat i Photography

Today

Update: | ✝ Publicerat i Every day life
Hejsan. Måndag och lov, skönt! Har tagit det lungt hela dagen. På eftermidagen åkte jag hem till min kompis Sandy. Vi snackade One Direction och kollade på säsong två av Game of Thrones.
Imorgon förmidag åker jag till Barcelona med familjen! Vi blir borta tills på söndag kväll. Ska försöka mig på några tdsinställda blogginlägg så att ni har något att läsa medans jag är borta. Hoppas att ni får ett fint lov så ses vi när jag är hemma igen! Kram
 
Slänger in en mysig höstbild!

ON REPEAT

Update: | ✝ Publicerat i Every day life

My mood on a board

Update: | ✝ Publicerat i
Hej alla läsare! För mig brukar söndagar vara väldigt opruduktiva dagar, men inte idag! Vid 12-tiden fick jag för mig att plocka ned min gamla antecknings tavla och börja pyssla på en moodboard. Efter mycket funderande, klippande och designande blev den äntligen klar! Det fick bli en touch av England eftersom att jag är en sån anglofil... Tog fram min låda med saker från språkresan i sommras och hittade lite saker som fick mig att tänka tillbaka på de tre underbara veckorna i Brighton. Biobiljett från när vi såg The Amazing Spiderman. Kvitto från Vans affären vid Churchill Square. Alla tre bussbiljetterna. Ett spelkort med brittiska flaggan på baksidan (dock inte mitt, hittade det i huset efter städningen...). Sist men definitivt inte minst, en karta från besöket i London. Detta pluss lite annat och jag är väldigt nöjd! Vet inte riktigt vart den ska sitta dock... Mamma och pappa gick ut på promenad och jag fick för mig att möblera om lite i mitt rum, så jag ska vel få till det på något sätt!
 
En kreativ bild på mig och Olivia med mitt favoritcitat av Oscar Wilde.
Brighton pier till vänster. Till höger, Emina,
jag, Claudia och Sofie sista dagen av språkresan.
The Beatles, mina favoriter!

the colours of yesterday

Update: | ✝ Publicerat i Photography

ENGLISH TEA TIME

Update: | ✝ Publicerat i Photography
 
Fredag. Höstlov. Äntligen! Tog en snabb tur på stan efter skolan för att inköpa ny sprits och filadelfia ost. Här ska bakas cupcakes! Måste bara värma mig lite först. Fick några snygga bilder där man till och med kan se ångan som stiger från koppen med te. Ha en fortsatt bra dag allihopa!

WISHLIST

Update: | ✝ Publicerat i
Efter att ha cyklat hem i det kalla men fina vädret så behövde jag lite utlopp för min kreativitet. Satte på tevatten och surfade in på polyvore. Satte genast igång med att redigera, klippa, och inspireras. Gjorde en liten önskelista på snygga kläder och accesoarer som jag bara älskar! Hoppas att tomten ser detta...
 
Please Santa
Älskar ballerina skorna från Jeffrey Campbell. Har varit galen i dom ett tag och så fort jag går förbi Bergquist skor så tittar jag lite extra på dom. Lite väl dyra dock, så dom får nog stå kvar i affären. Halsbandet är underbart och man ska inte tala om den vinröda toppen med nitar på axlarna... Skulle med glädje rensa bort allt i min garderob för dessa plagg!
 

A Game of Thrones

Update: | ✝ Publicerat i Every day life
Kom hem från skolan för cirka en timma sedan. Avslutade dagen med idrott och livräddning på badhuset. Nu har jag precis ätit upp min skål med fruktsallad (kiwi, mandarin & äpple, bästa blandningen!) och ska aldeles straxt dra igång nästa avsnitt av "A Game of Thrones". Jag fick böckerna i vintras men har inte hunnit börja läsa dom förens nu. Alla släktingar vet tydligen att jag älskar att läsa, så jag får en hel del böcker när jag fyller år! Inget dåligt med det, snarare tvärt om.
Boken är rättså komplicerad, inte i språket, utan hur dom hoppar mellan olika platser, karaktärer och händelser.
Jag är en sån där person som bara måste läsa boken innan jag tittar på serien/filmen, men jag har faktiskt fuskat lite! Efter att ha läst ca 2-3 kapitel så tittar jag dom avsnitten på serien, bara för att jag ska få grepp på allt. Och det funkar faktiskt utmärkt! Läser boken på engelska ochså, så det blir inga jobbiga översättningar som det kan bli annars. Jag rekomenderar starkt både boken och serien! Nej nu är det dax att titta, kan inte vänta längre! Kram

TISDAG

Update: | ✝ Publicerat i Every day life
 
Sjal/Bikbok
Jacka/JC
Kjol/Bikbok
Tights/Åhlens
Dr.Martens/Nison
 
Kom nyss hem från en promenad. Hade tänkt att gå en lång, men det var aldeles för kallt. Rök kom till och med ur munnen när man andades! Dagen har varit lite halvseg, med prov och kort lunch. Som tur är så har jag inte så mycket att plugga för tillfället, så jag kan koppla av med en kopp te och TV.

welcome autumn

Update: | ✝ Publicerat i
welcome autumn
Mössa/TopShop
Jacka/TopShop
Kjol/Generalpants
Väska/Motelrocks
Örhängen/TopShop
Skor/Dr.Martens
 
Älskar hösten! Lager på lager, snugga boots och stickade tröjor. Här är några av favoriterna som jag skriver upp på önskelistan. Den stickade tröjan är nog favoriten, och färgen på kjolen, så fin!

DAGENS OUTFIT

Update: | ✝ Publicerat i Outfits
Halsduk/Indiska
Jacka/JC
T-shirt/Bikbok
Jeans/JC
Dr.Martens/Nilson shoes
Tygväska/Från skolan
 
Hejsan! Efter en seg måndag i skolan träffade jag Olivia uppe på stan. Vi knäppte ett par outfitbilder och for sedan iväg hem till mig för té drickande och lite mer fotograferande. Mina Dr.Martens har äntligen blivit ingångna (tack & lov). Har använt dom i stort sett varge dag nu och jag älskar dom! Verkligen värda varenda öre!
Föresten! Har ni sett att Olivia var med på förstasidan idag för hennes inlägg om London! Flippade ut när jag fick höra det. Jag och Olivia blir lika glada åt varandras lycka som om det vore våran egen haha! Här kan ni hitta henne.
Ha en fortsatt trevlig dag!

EVEN IF

Update: | ✝ Publicerat i Photography

 
Lördag. Inatt sov jag hos Emina tillsammans med Sofie. Efter en bussresa ut till Eminas hus på landet så gottade vi oss med aldeles för många bullar. Idag är jag trött, väldigt trött. Jag ska bara slappa, plugga och lyssna på underbar musik. Lewis Watson är bästa alternativet. Har lyssnat på honom sen några år tillbaka och han blir bara bättre och bättre! Låten här ovan heter even If och är superny och superbra.

MELLIS

Update: | ✝ Publicerat i Every day life
 

DUSTY PINK

Update: | ✝ Publicerat i Outfits
Topp/Primark
Idag hade jag på mig denna söta topp. Köpte den i sommras när jag var i Brighton. Matchade den tillsammans med gråa, tighta jeans, svart kofta och dr.Martens. Älskar detaljerna på kragen!

FLYING HIGH

Update: | ✝ Publicerat i Photography
 

BAKOM KULISSERNA

Update: | ✝ Publicerat i Every day life
Bjuder på en bakom kulisserna bild från när jag var ute och fotade med Olivia. Unigefär 1/3 av bilderna blir just som denna. Jag har helt enkelt inte tillräckligt med tålamod att stå still och ta snygga modellbilder...

Sketchbook sneak peak

Update: | ✝ Publicerat i Every day life

Söndagar är ingen särskilt produktiv dag för mig. Jag mest slöar och slappar och gör ingenting. Men såhär efter middagen brukar jag ofta få lite idéer. Just nu sitter jag och ritar lite på ett träd. Det är inte alls klart men jag hoppas att ni gillar det än så länge!

 

discover your own paradise

Update: | ✝ Publicerat i Photography

WALK IDIOT WALK

Update: | ✝ Publicerat i Every day life
 
Walk Idiot Walk hör till dom bästa låtarna som finns enligt mig. The Hives är underbara och gissa vem som ska gå på deras konsert?! I torsags släpptes biljetterna och jag var såklart där för att köpa. Så den 2 februari smäller det! Jag och mina två bästa kompissar ska se The Hives, även kända som ett av världens bästa live band, live på Club 700 här i Örebro. Jag peppar för fullt och väntar på att februari ska komma.

HELLO DARLING

Update: | ✝ Publicerat i Every day life
Dr.Martens/Nilson shoes
 
Har efter mycket tänkande och med lite bidrag från bästa mamma äntligen slagit till på ett par Dr.Martens. jag är super nöjd, värkligen! Dom är dock inte så bekväma, men om man vill vara fin så får man lida pin som man säger. Snart ska jag inviga dom genom att gå på klassåterträff och äta god mat. Då slipper man gå så mycket vilket är bra...

YELLOW TREES AND BARE LEGS

Update: | ✝ Publicerat i Outfits
Mössa/Gina Tricot
Stickad tröja/H&M
Kjol/Bikbok
Klocka/Pappas

RED ROCK

Update: | ✝ Publicerat i Outfits
Stickad tröja/BikBok
Ring/JC

October 8 2012

Update: | ✝ Publicerat i Every day life

Vädret är grått och jag sitter och funderar på om det är värt att gå ut och knäppa några bilder efter skolan. Jag ska i alla fall väg och träna snart, skönt! Sista lektionen är igång. Läraren snackar matte på sin stappliga engelska och jag känner för att ta en tupplur. tio minuter kvar, tack och lov!

Här kommer en bild från London i somras, världens underbaraste stad!

DETAILS

Update: | ✝ Publicerat i Outfits
halsband/H&M
Färgglad ring/Mammas
Guldig ring/Gina Tricot
Klackar/Citybird

Autumn days

Update: | ✝ Publicerat i Outfits
Kofta/Vero Moda
Blus/Whitney Port for Bikbok
Halsband/H&M
Kjol/Monki
Ring/Gina Tricot
 
Självporträtt. Vart ute och fotade med Olivia i onsdags. Vi tog en massa outfit bilder och hade det hur mysigt som hellst. Har även lagt ut denna outfit på lookbook så ni får gärna kolla in min profil och hypa lite! Ni kan hitta länk till min profil längst ned på menyn till höger. Tack och hej

SAKNADE SOMMAR

Update: | ✝ Publicerat i Photography
 
Nu när det börjar bli grått och höst så saknar jag sommaren allt mer och mer. Här är en bild från när jag var på semester i Frankrike i sommras. Världens mysigaste strand i Haendaye.

AUTUMN ROAD

Update: | ✝ Publicerat i Photography

OUTFIT Á LA SENSOMMAR

Update: | ✝ Publicerat i Photography
Väska/Secondhandbutik i Frankrike
Stickad tröja/Gina Tricot
Halsband/H&M
Klocka/Pappas
Shorts/Crocker från JC
Skor/VANS